Koreczki z kiełbaską
Dziś przedstawiam wam jeżyka , bardzo fajny sposób na imprezy , spotkania ze znajomymi , ale i nie tylko , fajny sposób na zapoznanie się z nowymi smakami dla dzieci , takie koreczki można komponować na różne sposoby , oraz świetna zabawa dla całej rodziny .
Składniki
słoik pieczarek marynowanych
słoik oliwek zielonych
twardy ser żółty
cienka kiełbasa ( według uznania )
długie wykałaczki do szaszłyków
pół cebuli
parę ziarenek czarnego pieprzu
Wykonanie
Wszystkie składniki przekładam do miseczek , kiełbasę cienką kroję na 3 cm , ser żółty kroję w średnią kostkę , i zaczynamy działać , na patyczki zaczynamy nabijać nasze składniki .
Jak mamy wszystkie nasze składniki napite na patyczki , bierzemy połowę cebuli i wbijamy na naszą cebulkę , następnie robimy oczy i buzę naszej cebuli i gotowe do podania .
Smacznego
Komentarze